LOCALITZACIÓ

Estem a Sant Quirze del Vallès, població que es troba molt a prop de Barcelona i importants ciutats com Sabadell i Terrassa. La privilegiada situació de la nostra empresa ens dóna un plus de qualitat pel que fa a la logística, d’aquesta manera tant pel subministrament dels nostres proveïdors, com sobretot pels lliuraments als nostres clients, comptem amb una eficàcia molt elevada.

 

 

VALORS DIFERENCIALS

Orientada al client, FUNDTEC és una foneria capaç d’oferir solucions integrals, des de la idea fins al lliurament del producte final totalment acabat. Així com compromís i participació en el desenvolupament del producte, en el que a la foneria fa referència, per optimitzar costos d’inversió i sobretot de fabricació.

Solucions a mida, competitives en preu i sempre amb la premissa de la màxima qualitat. Però, sens dubte, el nostre valor més destacable és el compromís personal, només així és pot garantir el resultat desitjat.

 

 

ESPECIALITAT

A FUNDTEC ens hem especialitzat en la fosa de peces d’alumini per gravetat. Som una empresa moderna i en expansió, amb més de 25 anys d’experiència en aquest procés. Utilitzem els millors materials i productes i apliquem mètodes que al llarg dels anys ens han permès assolir els nostres objectius.

 

 

INSTAL·LACIONS

  • Oficina tècnica per desenvolupar i projectar tot tipus de peces, motlles i conquilles.
  • Foneria d’alumini per gravetat.
  • Secció d’acabats, tan pròpia com de col·laboradors qualificats.
  • Secció de mecanització.

 

 SOLUCIONS FUNDTEC

Treballem amb una àmplia varietat de sectors a causa de l’estesa implantació de les peces d’alumini en un mercat cada cop més globalitzat. Entre d’altres, treballem pels sectors de maquinària industrial, alimentació, automoció, mobiliari, equipament urbà, maquinària agrícola, etc.

COOKIES

LINKS

ÚLTIMES ACCIONS

CONTACTA