DISSENY

La nostra implicació ens porta a involucrar-nos en conèixer la finalitat i utilitat del producte que se’ns demana que fabriquem, les exigències que aquest tindrà i els acabats superficials que el client vol. Amb tot això podem assessorar en la utilització de l’aliatge més adient, així com en el disseny de la conquilla o motlle per l’obtenció de les peces amb l’estàndard de qualitat desitjat pel client i tot això al millor preu possible.

 

FONERIA

El fet de tenir màquines de basculament total, ens dóna molta llibertat a l’hora d’establir l’angle amb què omplirem les conquilles sense haver de modificar-les i aconseguint en molts casos que la mateixa acció de bascular ens faciliti obtenir peces de difícil execució sense portar al límit la temperatura de l’alumini ni castigar la cavitat de la conquilla.

Amb el meticulós tractament de l'alumini fos (escoriat, desgasificat) i un perfecte control de temperatura, tant de l’alumini com del forn i les conquilles, partim amb la millor de les predisposicions per poder fondre qualsevol peça per complexa que sigui.

La gran capacitat fusora dels nostres forns ens permet obtenir el material necessari per a tota la jornada, independentment de la mida, pes o quantitat de peces que fonguem.

 

ACABATS

En la nostra secció d’acabats completem part del procés que ens portarà a obtenir una peça de qualitat. Tenim diferents sistemes de tall de colada que utilitzem depenent del gruix, geometria o repetibilitat del procés. El polit pot anar des de només el desbast de la colada fins al polit final per tal d’obtenir peces llestes per entrar en línia de pintura, anoditzat, metal·litzat o qualsevol altre tractament que se’ns demani.

 

MECANITZACIÓ

En la nostra foneria oferim el servei de mecanitzat. Aquest procés forma part de la nostra voluntat de servei, per això assumim la responsabilitat de lliurar les peces acabades segons els seus plànols i a un preu molt competitiu.

 

PRODUCTE

Fem peces d'alumini foses a gravetat complint els requisits dels nostres clients, peces de gran fidelitat dimensional, amb molt bon aspecte superficial i amb alta qualitat pels aliatges utilitzats.

 

 SOLUCIONS FUNDTEC

Treballem amb una àmplia varietat de sectors a causa de l’estesa implantació de les peces d’alumini en un mercat cada cop més globalitzat. Entre d’altres, treballem pels sectors de maquinària industrial, alimentació, automoció, mobiliari, equipament urbà, maquinària agrícola, etc.

COOKIES

LINKS

ÚLTIMES ACCIONS

CONTACTA